Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2794g671kcal33.5g95g5.6g58.7g
Oliiviöljy 216g1906kcal0g0g215.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original160g112kcal6.4g12.8g4.8g4.8g
Valkoviinietikka (Rajamäen)160g32kcal0g10.4g0g0g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7424g5648kcal95g267.6g453g131g
Valittu annoskoko3712g2824kcal47.5g133.8g226.5g65.5g
Annoskoko puolitettuna1856g1412kcal23.8g66.9g113.3g32.8g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318