Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g1200g2880kcal105.6g564g21.6g144g
Ketsuppi 320g292kcal4g61.4g1.3g3.8g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)880g1584kcal202.4g0g70.4g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g400g1560kcal96g4g128g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro80g25kcal1.7g3.4g0.4g2.6g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g32g54kcal2.6g10.2g0.2g0g
Katkarapu 800g547kcal115.5g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7424g13884kcal1055.6g1286g461.4g300.8g
Valittu annoskoko3712g6942kcal527.8g643g230.7g150.4g
Annoskoko puolitettuna1856g3471kcal263.9g321.5g115.4g75.2g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267424