Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 354g504kcal44.2g1.1g36.2g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g804g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 739g2536kcal75.3g517.4g8.9g25.9g
Leivinjauhe 32g57kcal1.7g12.1g0g0.2g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%386g849kcal11.6g19.3g77.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 321g147kcal9.6g15.4g4.8g0g
Sokeri 64g261kcal0g64.2g0g0g
Sokeri 96g391kcal0g96.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g96g704kcal1g1g77.1g0g
Mansikkahillo 804g1819kcal4.5g433.4g0.8g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7424g14534kcal295.8g2320.4g409.8g66.6g
Valittu annoskoko3712g7267kcal147.9g1160.2g204.9g33.3g
Annoskoko puolitettuna1856g3634kcal74g580.1g102.5g16.7g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262