Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi402g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g402g281kcal48.2g16.1g2g0g
Rypsiöljy 268g2370kcal0g0g268g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g2144g7183kcal295.9g1374.4g49.3g128.6g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.2g0g0.2g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g214g753kcal55.7g5.4g57.9g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g107g227kcal21.4g6.4g12.9g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g107g94kcal17.2g1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7424g21958kcal881g2837g786.6g257.6g
Valittu annoskoko3712g10979kcal440.5g1418.5g393.3g128.8g
Annoskoko puolitettuna1856g5490kcal220.3g709.3g196.7g64.4g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345149