Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 404g2927kcal4.8g1.6g328g0g
Sokeri 172g696kcal0g171.3g0g0g
Kaurahiutale 323g1208kcal46.8g184g23.6g32.3g
Vehnäjauho, sunnuntai393g1377kcal47.2g279.3g8.3g11.8g
Mansikka, Tuore2017g868kcal10.1g169.5g4g38.3g
Valkosuklaa panda, levy 130g404g2255kcal33.9g221.9g137.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7424g18661kcal285.6g2055.2g1002.2g164.8g
Valittu annoskoko3712g9331kcal142.8g1027.6g501.1g82.4g
Annoskoko puolitettuna1856g4665kcal71.4g513.8g250.6g41.2g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569