Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g973g2696kcal17.6g729.6g1.5g65.2g
Saksanpähkinä 2163g14710kcal317.9g71.4g1410.2g343.8g
Kookoshiutale 378g2501kcal30.8g24.2g244.2g61.7g
Hunaja 162g536kcal0.8g131.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g22g79kcal0.8g17.2g0.8g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7424g41041kcal735.8g1947g3313.4g941.4g
Valittu annoskoko3712g20521kcal367.9g973.5g1656.7g470.7g
Annoskoko puolitettuna1856g10260kcal184g486.8g828.4g235.4g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364742