Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)355g1272kcal49.7g248.7g7.8g17.8g
Vesi533g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1421g1962kcal266.4g0g99.5g0g
Sipuli (kuorittu)426g115kcal5.5g20.5g0.9g7.2g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl160g1439kcal0g0g159.8g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g799g2158kcal75.1g367.6g36.8g29.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7424g13891kcal793.4g1273.6g609.6g109.2g
Valittu annoskoko3712g6945kcal396.7g636.8g304.8g54.6g
Annoskoko puolitettuna1856g3473kcal198.4g318.4g152.4g27.3g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367657