Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 801g1142kcal100.1g2.4g82.1g0g
Maitorahka, Valio, 0,3801g520kcal88.1g33.6g2.4g0g
Tomaatti 705g160kcal3.9g24.3g2.1g9.9g
Mozzarella juustoraaste, valio160g464kcal41.6g0g33.6g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g160g160kcal32g3.2g1.6g0g
Sieni tatti, hapero 916g253kcal16.8g26.6g4.6g17.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g87kcal0g0g9.6g0g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7424g5671kcal569g195.6g272.6g60g
Valittu annoskoko3712g2836kcal284.5g97.8g136.3g30g
Annoskoko puolitettuna1856g1418kcal142.3g48.9g68.2g15g
Arvot/100g100g76kcal7.7g2.6g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424284