Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 908g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 80272g1105kcal206.9g13.6g24.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1815g2287kcal199.7g5.4g163.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 454g1498kcal9.1g13.6g158.8g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g45g4.5kcal0.7g0g0.3g38.6g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Voi 191g1383kcal2.3g0.8g155g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7424g12555kcal837.4g66.8g1004g77.2g
Valittu annoskoko3712g6278kcal418.7g33.4g502g38.6g
Annoskoko puolitettuna1856g3139kcal209.4g16.7g251g19.3g
Arvot/100g100g169kcal11.3g0.9g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92107