Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 583g831kcal72.8g1.7g59.7g0g
Sokeri 794g3224kcal0g793.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g132g966kcal1.3g1.3g105.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 265g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 53g93kcal2.8g20g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g53g212kcal0g52.4g0g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1033g3717kcal134.2g722.8g21.7g36.1g
Kookoshiutale 93g612kcal7.5g5.9g59.8g15.1g
Hasselpähkinä 172g1108kcal24.3g5.9g105g30.1g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)508g2405kcal20.8g310.1g116.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7424g26337kcal527.4g3827.2g938g163.2g
Valittu annoskoko3712g13169kcal263.7g1913.6g469g81.6g
Annoskoko puolitettuna1856g6584kcal131.9g956.8g234.5g40.8g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.5g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316