Mussumurkina

Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.

Anna hautua noin kymmenen minuuttia.

Lisää herneet ja ananaspalat liemineen.

Kuumenna.

Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1485 grammaa

Inlumino
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g1000g2620kcal174g0g200g0g
Tomaattipyree, Pirkka350g287kcal11.9g66.5g3.5g3.5g
Herne-maissi-paprika (Rainbow), annos 100g275g228kcal13.5g33g1.9g0g
Pekoni(lidl) (Malux), annos 70g700g2170kcal98g7g196g0g
Lihanuudeli 65g (Pirkka), annos 65g325g618kcal13.3g84.5g23.7g0g
Arki gouda (Valio), annos 10g238g879kcal59.4g0g68.9g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g575g397kcal2.3g89.1g0.6g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi250g65kcal3g12g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7425g14527kcal750.8g584.2g990.2g7g
Valittu annoskoko3713g7263kcal375.4g292.1g495.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna1856g3632kcal187.7g146.1g247.6g1.8g
Arvot/100g100g196kcal10.1g7.9g13.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437667