Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g800g2808kcal208g20g216g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g196g843kcal39.2g74.5g43.1g1g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 1600g381kcal28.8g34.9g4.8g36.5g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät1120g1120kcal184.8g13.4g30.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7432g10304kcal921.6g285.6g588.2g75g
Valittu annoskoko3716g5152kcal460.8g142.8g294.1g37.5g
Annoskoko puolitettuna1858g2576kcal230.4g71.4g147.1g18.8g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779