Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale383g1224kcal45.9g0g114.8g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g27g28kcal2.1g4.4g0.2g0.5g
Suolasienet (rouskuja)563g113kcal9g28.1g2.8g0g
Tomaattimurska, 1 prk1800g482kcal10.8g95.4g3.6g25.2g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g23g5.2kcal0.1g1g0.1g0g
Basilika, kuivattu 23g57kcal3.2g4.6g0.9g9.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 450g1486kcal9g13.5g157.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7434g7033kcal172g337.2g561.6g85g
Valittu annoskoko3717g3517kcal86g168.6g280.8g42.5g
Annoskoko puolitettuna1859g1758kcal43g84.3g140.4g21.3g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399943