Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai55g194kcal6.6g39.3g1.2g1.7g
Maito, Kevyt28g13kcal0.9g1.4g0.4g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.9g6.8kcal0.1g1.5g0.1g0g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Sokeri 47g190kcal0g46.9g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 180g81kcal0.3g17g0.2g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana744g1390kcal26.4g213.4g46g9.8g
Valittu annoskoko372g695kcal13.2g106.7g23g4.9g
Annoskoko puolitettuna186g348kcal6.6g53.4g11.5g2.5g
Arvot/100g100g187kcal3.5g28.7g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137254