Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse40g298kcal0g0g33g0g
Vehnäjauho puolikarkea 105g359kcal10.7g73.2g1.3g3.7g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 68g278kcal0g68.3g0g0g
Mustikka metsä- 72g32kcal0.4g4.6g0.4g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana744g2065kcal33.4g294g78.4g12.2g
Valittu annoskoko372g1032kcal16.7g147g39.2g6.1g
Annoskoko puolitettuna186g516kcal8.4g73.5g19.6g3.1g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644