Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 25g180kcal0.3g0.1g20.2g0g
Sokeri28g114kcal0g28.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.2kcal0.8g1.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g130kcal3.8g26.4g0.5g1.3g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton20g64kcal4.6g2.1g4.1g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g83g431kcal3.7g43.9g26.5g9.1g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g66g371kcal4.3g37.8g22.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton66g106kcal5.3g2.7g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana744g2864kcal50g286.2g168.2g20.8g
Valittu annoskoko372g1432kcal25g143.1g84.1g10.4g
Annoskoko puolitettuna186g716kcal12.5g71.6g42.1g5.2g
Arvot/100g100g385kcal6.7g38.5g22.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202302