Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy121g639kcal9.5g38.6g50.7g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen25g181kcal0.3g0.3g20.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g50g302kcal10.6g3.3g27.1g0g
Kananmuna kuoreton 176g251kcal22g0.5g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana744g2746kcal84.8g85.4g231.8g0g
Valittu annoskoko372g1373kcal42.4g42.7g115.9g0g
Annoskoko puolitettuna186g687kcal21.2g21.4g58g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478