Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g30g220kcal0.3g0.3g24.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 59g201kcal6g41.1g0.7g2.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 30g26kcal0.9g1.3g1.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g51g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Oliivi kivetön musta rainbow15g27kcal0.1g0.9g2.6g0g
Katkarapu 60g41kcal8.7g0g0.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%60g96kcal1.6g1.6g9g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 30g114kcal8.4g0g9g0g
Muna, annos 60g36g32kcal2.7g0.3g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana744g1536kcal58g94.8g100.6g5.6g
Valittu annoskoko372g768kcal29g47.4g50.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna186g384kcal14.5g23.7g25.2g1.4g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.7g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460