Broileripastavuoka

Kiehauta vesi ja kanaliemikuutio.

Sekoita jauhot öljyyn erillisessä astiassa ja vispaa seos kiehuvaan veteen (seoksesta tulee semmonen köntti mutta kyllä se veteen liukenee :) .Lisää mausteet, pyre ja kerma.

Anna kiehua n.5 min. Kaada kastike raakojen makaronien ja paistettujen sipuleiden sekä kanapalojen päälle vuokaa.

Sekoita.

Paista 200 asteessa 50 min. ja jälkihauduta 1/2h.

Kastikkeeseen saa laittaa aika reippaasti suolaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 744 grammaa

Wither
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g80g96kcal14.4g1.4g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2g5.6kcal0.2g0.3g0.4g0g
Rypsiöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.1g0.2g0.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g10g7.4kcal0.4g1.3g0g0g
Torino special vehnänalkio +kalsium50g175kcal8.5g32g1.1g3g
Flora ruoka kevyt & paksu50g30kcal0.5g2.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana744g829kcal50.8g93.6g26.6g7.4g
Valittu annoskoko372g415kcal25.4g46.8g13.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna186g207kcal12.7g23.4g6.7g1.9g
Arvot/100g100g112kcal6.8g12.6g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273094