Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g120g147kcal26.9g0g4.3g0g
Porkkana 15g4.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g75g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.7g4.6kcal0.1g0.1g0.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g150g38kcal2g6.3g0.3g0g
Basilika, tuore 3.8g1kcal0.1g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana744g442kcal59.6g16.6g14g2.8g
Valittu annoskoko372g221kcal29.8g8.3g7g1.4g
Annoskoko puolitettuna186g111kcal14.9g4.2g3.5g0.7g
Arvot/100g100g59kcal8g2.2g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234