Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)30g8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Lehtiselleri 7.7g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkoviini kuiva 35g24kcal0.1g0.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.7g56kcal0.1g0.1g6.1g0g
Herne 44g30kcal2.2g4.1g0.2g1.4g
Isot katkaravut (rainbow)79g79kcal18.1g0g0.7g0g
Tumma pikariisi, Risella33g112kcal3g23.6g1.1g1.7g
Basilika, tuore8.8g3.5kcal0.3g0.4g0.1g0.3g
Minttu, tuore (-), annos 1g2.2g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana745g720kcal49g61g26g8.2g
Valittu annoskoko372g360kcal24.5g30.5g13g4.1g
Annoskoko puolitettuna186g180kcal12.3g15.3g6.5g2.1g
Arvot/100g100g97kcal6.6g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652