Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g75g30kcal2.9g4.8g0.1g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Siirappi, tumma50g160kcal0.1g37g0g0g
Neilikka, annos 4g1.2g4.5kcal0g1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen50g360kcal0.5g0.5g40g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g150g525kcal5.3g121.5g1.5g4.5g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.7g12kcal0.4g2.2g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana745g2527kcal18.4g419g83.8g11g
Valittu annoskoko372g1264kcal9.2g209.5g41.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna186g632kcal4.6g104.8g21g2.8g
Arvot/100g100g339kcal2.5g56.3g11.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349