Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis240g269kcal52.8g0g7.2g0g
Porkkanaraaste 200g50g14kcal0.3g2.7g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Korppujauho (Myllyn Paras)10g37kcal1.4g7.2g0.2g0.4g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Hirvenjauheliha oma saalis37g42kcal8.2g0g1.1g0g
Porkkanaraaste 200g7.8g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)1.6g5.7kcal0.2g1.1g0g0.1g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana745g806kcal126.6g25.6g23g4.8g
Valittu annoskoko373g403kcal63.3g12.8g11.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna186g202kcal31.7g6.4g5.8g1.2g
Arvot/100g100g108kcal17g3.4g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852