Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 104g31kcal0.6g5.5g0.2g2g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix38g34kcal0.4g7.9g0.2g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g9g1.9kcal0g0.6g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g7.3g28kcal0g7.1g0g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Paprikajauhe 2.5g8kcal0.4g0.5g0.3g0.9g
Paistijauheliha 10%83g142kcal16.7g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana745g493kcal36.4g43.6g18g6.6g
Valittu annoskoko373g247kcal18.2g21.8g9g3.3g
Annoskoko puolitettuna186g123kcal9.1g10.9g4.5g1.7g
Arvot/100g100g66kcal4.9g5.9g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329160