Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)94g197kcal22.5g0g12.2g0g
Ruohosipuli 13g2.8kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale47g160kcal10.3g0g12.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g157g106kcal2.5g23.3g0.2g0g
Ruokakerma Valio 5%63g38kcal0.8g1.8g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana745g1007kcal72.6g50.6g55.6g0.6g
Valittu annoskoko373g504kcal36.3g25.3g27.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna186g252kcal18.2g12.7g13.9g0.2g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576