Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.8g7.4kcal0.3g0.3g0.6g0g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 27g125kcal5.7g0g11.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 49g17kcal2.3g1g0.1g1.2g
Tomaatti 24g5.5kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Spagetti 16g54kcal1.7g10.9g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana745g439kcal20.6g29.6g25.2g5.6g
Valittu annoskoko373g219kcal10.3g14.8g12.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna186g110kcal5.2g7.4g6.3g1.4g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143