Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy1207g6394kcal95.3g386.1g506.7g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen251g1810kcal2.5g2.5g201.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g503g3016kcal105.6g33.2g271.5g0g
Kananmuna kuoreton 1760g2510kcal219.9g5.3g180.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7440g27460kcal846.6g854.2g2319.2g0g
Valittu annoskoko3720g13730kcal423.3g427.1g1159.6g0g
Annoskoko puolitettuna1860g6865kcal211.7g213.6g579.8g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478