Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2800g672kcal33.6g95.2g5.6g58.8g
Oliiviöljy 216g1910kcal0g0g216g0g
Dijonsinappi, Maille, Original160g112kcal6.4g12.8g4.8g4.8g
Valkoviinietikka (Rajamäen)160g32kcal0g10.4g0g0g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7440g5660kcal95.2g268g454g131.2g
Valittu annoskoko3720g2830kcal47.6g134g227g65.6g
Annoskoko puolitettuna1860g1415kcal23.8g67g113.5g32.8g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318