Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse402g2976kcal0g0g329.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1046g3588kcal106.5g731.9g12.5g36.6g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 442g631kcal55.3g1.3g45.3g0g
Vesi402g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 684g2775kcal0g683g0g0g
Mustikka metsä- 724g319kcal3.6g46.3g4.3g23.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7440g20648kcal332.8g2940.2g783.8g121.2g
Valittu annoskoko3720g10324kcal166.4g1470.1g391.9g60.6g
Annoskoko puolitettuna1860g5162kcal83.2g735.1g196g30.3g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644