Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 402g1568kcal8.6g8.8g168.9g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g101g61kcal14.1g3g60.3g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 67g15kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kirjolohi meri, filee 2011g3325kcal336.8g0g221.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 436g1438kcal8.7g13.1g152.5g0g
Kananmuna omega335g436kcal43.9g1g27.8g0g
Sipuli (kuorittu)318g86kcal4.1g15.3g0.6g5.4g
Soijajauho rasvainen 50g235kcal17.4g11.8g11.8g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7440g14326kcal867.6g108.2g1286.2g23g
Valittu annoskoko3720g7163kcal433.8g54.1g643.1g11.5g
Annoskoko puolitettuna1860g3582kcal216.9g27.1g321.6g5.8g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653