Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis2397g2684kcal527.3g0g71.9g0g
Porkkanaraaste 200g499g135kcal3g26.5g1g12.5g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Korppujauho (Myllyn Paras)100g370kcal13.9g72.4g2.5g4.1g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Hirvenjauheliha oma saalis372g416kcal81.7g0g11.1g0g
Porkkanaraaste 200g77g21kcal0.5g4.1g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)27g7.3kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Korppujauho (Myllyn Paras)16g57kcal2.2g11.2g0.4g0.6g
Rypsiöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7440g8050kcal1267.2g257.4g233.2g46.4g
Valittu annoskoko3720g4025kcal633.6g128.7g116.6g23.2g
Annoskoko puolitettuna1860g2013kcal316.8g64.4g58.3g11.6g
Arvot/100g100g108kcal17g3.5g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852