Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 240g43kcal1.3g6g1g1.7g
Herkkusieni 720g115kcal15.1g2.2g2.4g10.8g
Paprika keltainen 288g87kcal2.7g14.7g0.6g5.8g
Sipuli 192g58kcal2.4g9.2g0.4g3.3g
Parsakaali brokkoli 960g337kcal44.4g18.7g2.9g24g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g72g50kcal5.8g5.9g2.6g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g72g158kcal0g38.9g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g24g80kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee1152g1187kcal266.1g0g17.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7440g4229kcal675.6g191.2g54.4g91.2g
Valittu annoskoko3720g2115kcal337.8g95.6g27.2g45.6g
Annoskoko puolitettuna1860g1057kcal168.9g47.8g13.6g22.8g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369