Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1169g1941kcal222.2g0g116.9g0g
Sipuli (kuorittu)130g35kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.4g0.3g0.9g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g8.4g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g12g5.4kcal0.1g1.1g0g0.2g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g1670g1186kcal26.7g267.3g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 668g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7440g6433kcal508.6g564.2g238.4g6.6g
Valittu annoskoko3720g3216kcal254.3g282.1g119.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna1860g1608kcal127.2g141.1g59.6g1.7g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444673