Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g1200g288kcal21.6g36g6g22.8g
Sipulikuutiot rainbow1200g120kcal18g18g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)120g756kcal0g0g84g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki1200g1800kcal12g72g156g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7440g5928kcal103.2g252g492g62.4g
Valittu annoskoko3720g2964kcal51.6g126g246g31.2g
Annoskoko puolitettuna1860g1482kcal25.8g63g123g15.6g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888