Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino400g1360kcal92g212g14.8g24g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 800g1105kcal150g0g56g0g
Sipuli 360g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g400g280kcal12.8g48g2.8g12.4g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 1400g527kcal53.2g71.4g1.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 360g452kcal39.6g0.9g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7440g7666kcal704.2g699.2g216.4g85g
Valittu annoskoko3720g3833kcal352.1g349.6g108.2g42.5g
Annoskoko puolitettuna1860g1917kcal176.1g174.8g54.1g21.3g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97381