Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g210g673kcal23.1g132.4g4.2g24.2g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)210g738kcal23.7g144.6g6.1g6.7g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g210g708kcal23.1g152.4g8.4g12.2g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g210g736kcal16.2g157.6g4.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2802g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 76g669kcal0g0g75.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7448g7046kcal172.2g1174g198g86.2g
Valittu annoskoko3724g3523kcal86.1g587g99g43.1g
Annoskoko puolitettuna1862g1762kcal43.1g293.5g49.5g21.6g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126874