Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1485g313kcal17.8g50.5g3g31.2g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Paprika punainen 157g46kcal1.5g7.1g0.6g3g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g52g12kcal0.3g1.7g0.5g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön35g245kcal0.8g1.5g5.6g0g
Kasvisliemikuutio 19g59kcal1.8g2.6g4.5g0.3g
Vesi699g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g52g432kcal0g0g48g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1049g1741kcal199.2g0g104.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7448g5789kcal447.4g143.6g334.8g75g
Valittu annoskoko3724g2895kcal223.7g71.8g167.4g37.5g
Annoskoko puolitettuna1862g1447kcal111.9g35.9g83.7g18.8g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737