Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 84g255kcal7.4g46.5g1.6g11.7g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)119g32kcal1.5g5.7g0.2g2g
Vehnälese 42g96kcal5.6g6.5g1.9g15.8g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki875g490kcal74.4g43.7g1.7g0g
Emmental juustoraaste valio525g2048kcal152.2g0g157.5g0g
Purjosipuli 140g32kcal2.5g3.4g0.3g2.9g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 361g604kcal100g0g22.4g0g
Broilerifilee, uunissa 228g325kcal70.1g0g4.5g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)700g490kcal28g84g5.6g0g
Banaani, kuorittu 249g216kcal2.6g45.5g1g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7448g10335kcal986.6g486.2g472.4g74g
Valittu annoskoko3724g5167kcal493.3g243.1g236.2g37g
Annoskoko puolitettuna1862g2584kcal246.7g121.6g118.1g18.5g
Arvot/100g100g139kcal13.2g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257687