Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 292g2117kcal3.5g1.2g237.3g0g
Tattarijauho, Myllynparas152g516kcal19.7g102.4g2.6g8g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 140g483kcal7.7g106.7g1.7g1.8g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 934g327kcal43.1g18.2g2.8g23.3g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g350g560kcal59.5g3.5g31.5g0g
Kananmuna kuoreton 385g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio467g654kcal13.1g30.4g56g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 584g374kcal18.7g28.1g20.4g0.1g
Kaurajauho 128g481kcal18.6g73.2g9.4g12.8g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 280g200kcal8.4g13.4g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7448g12564kcal482.2g765.4g827g92.2g
Valittu annoskoko3724g6282kcal241.1g382.7g413.5g46.1g
Annoskoko puolitettuna1862g3141kcal120.6g191.4g206.8g23.1g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712