Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2253g676kcal22.5g90.1g6.8g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi451g45kcal6.8g6.8g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija282g873kcal31g0g78.8g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.3g6.4kcal0.2g1g0g0.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)563g479kcal5.6g19.7g39.4g0g
Tonnikala öljyssä 169g321kcal45.8g0g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7452g4799kcal223.8g235.2g280.4g1.2g
Valittu annoskoko3726g2400kcal111.9g117.6g140.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna1863g1200kcal56g58.8g70.1g0.3g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995