Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1576g455kcal15.8g72.5g4.7g28.4g
Vesi1126g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 113g412kcal11.8g84.3g1.2g6g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g450g1531kcal9g13.5g157.6g0g
Korppujauho 56g206kcal5.9g42.2g0.6g3g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal31g0.7g25.4g0g
Siirappi 158g475kcal0.2g116.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7452g6865kcal147.4g660g379g74.8g
Valittu annoskoko3726g3432kcal73.7g330g189.5g37.4g
Annoskoko puolitettuna1863g1716kcal36.9g165g94.8g18.7g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035