Neljän munan pannukakku

4 kananmunaa
5½ dl jauhoja
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
1 l maitoa
3/4 dl sulaa margariinia

Aloita pannukakun valmistaminen vatkaamalla munien rakenne rikki.

Lisää maito.

Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja Oivariini.

Anna turvota 30 min.
Pirskota uunipannun pohjalle hiukan vettä ja aseta sille leivinpaperi (paperi pysyy näin hyvin paikoillaan).

Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle.

Paista pannukakku 250 asteessa uunin keskiosassa ensin 15 min. Alenna lämpöä 225 asteeseen ja paista vielä n. 13 min tai kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, paistettu (pirkka)440g968kcal57.6g2.2g81.8g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g150g1080kcal1.5g1.5g120g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2000g912kcal60g96g30g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1100g3850kcal132g781g23.1g33g
Sokeri 30g122kcal0g30g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7452g13863kcal502.2g1821.4g509.8g66g
Valittu annoskoko3726g6931kcal251.1g910.7g254.9g33g
Annoskoko puolitettuna1863g3466kcal125.6g455.4g127.5g16.5g
Arvot/100g100g186kcal6.7g24.4g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432908