Namit juustpallerot

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää muut aineet varovasti nostellen sekaan.

Jauhot kannattaa melkein siivilöidä.

Tee n. sentin kokoisia kökkäreitä leivinpaperin päälle ja paista heti 225 asteessa kunnes ovat kullanruskeita.

Paisuvat noin kaksinkertaisiksi.

Rakenne kärsii säilyttämisestä joten pallerot pitää syödä samantien, ovat parhaimmillaan heti jäähdyttyään syömäkelpoisiksi.

Hyviä ihan sellaisenaankin, jos teet suurempia niin väliin mahtuu hyvin voita, leikkeleitä ja vaikka lisää juustoa :)

Näissä on joku taika, eivät suostu nousemaan empiiristen tutkimusten perusteella ihan joka paikassa.

Tällä ei kuitenkaan maun tai käyttötarkoituksenkaan suhteen ole mitään merkitystä!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kermajuusto 17%2400g6960kcal744g38.4g408g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g1120g470kcal109.8g4.5g1.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g128g768kcal26.9g8.4g69.1g0g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7456g16678kcal1769.8g163g956.4g0.8g
Valittu annoskoko3728g8339kcal884.9g81.5g478.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna1864g4170kcal442.5g40.8g239.1g0.2g
Arvot/100g100g224kcal23.7g2.2g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269871