Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1601g400kcal16g88g0g22.4g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Basilika, kuivattu 6g15kcal0.9g1.2g0.2g2.4g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 800g1340kcal222g0.1g49.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7456g4847kcal499g241.2g210.4g69g
Valittu annoskoko3728g2423kcal249.5g120.6g105.2g34.5g
Annoskoko puolitettuna1864g1212kcal124.8g60.3g52.6g17.3g
Arvot/100g100g65kcal6.7g3.2g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298802