Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 250g359kcal40g0g22.3g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Tomaattipyree, Pirkka19g15kcal0.6g3.6g0.2g0.2g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana746g1446kcal85.2g17.2g115g0.4g
Valittu annoskoko373g723kcal42.6g8.6g57.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna187g361kcal21.3g4.3g28.8g0.1g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338502