Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 113g43kcal1.1g7.8g0.2g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.7kcal0.3g0.2g0.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Persilja 1.4g0.4kcal0g0g0g0.1g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana747g328kcal25.8g23.2g13.4g8.4g
Valittu annoskoko373g164kcal12.9g11.6g6.7g4.2g
Annoskoko puolitettuna187g82kcal6.5g5.8g3.4g2.1g
Arvot/100g100g44kcal3.5g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711