Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g112g22kcal1.5g3.4g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 3.1g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Katkarapu 76g52kcal10.9g0g0.8g0g
Herne 34g23kcal1.7g3.2g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Spagetti 140g459kcal14.3g93.1g1.5g4.7g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g2.8g11kcal0.9g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana747g1233kcal59.6g201g16.6g11.6g
Valittu annoskoko374g617kcal29.8g100.5g8.3g5.8g
Annoskoko puolitettuna187g308kcal14.9g50.3g4.2g2.9g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180844