Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 7.3g65kcal0g0g7.3g0g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g113g129kcal24.7g0g2.8g0g
Tomaattimurska 113g33kcal0.6g6g0.2g2.1g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 3.9g2.7kcal0g0.4g0g0.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%43g69kcal1.2g1.2g6.5g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 38g7.5kcal0.3g1.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana747g647kcal55g22.8g33.8g8g
Valittu annoskoko373g324kcal27.5g11.4g16.9g4g
Annoskoko puolitettuna187g162kcal13.8g5.7g8.5g2g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368