Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g16g8.7kcal0.9g0.5g0.3g15.8g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 75g48kcal2.3g3.6g2.6g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)30g30kcal4.8g0.3g0.9g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)75g60kcal1.6g9.8g1.2g2.8g
Ketsuppi, Pirkka23g24kcal0.2g5.6g0g0.3g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)11g21kcal0.1g5.1g0.1g0.5g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g38g124kcal10.1g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana747g1265kcal60.6g50.2g90.2g38.8g
Valittu annoskoko374g633kcal30.3g25.1g45.1g19.4g
Annoskoko puolitettuna187g316kcal15.2g12.6g22.6g9.7g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368458