Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman200g339kcal23.9g0g19.9g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g25g92kcal3.5g18.1g0.6g1g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g75g209kcal1.7g2.6g20.9g0g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana747g1451kcal72.8g43.8g94g2.6g
Valittu annoskoko374g726kcal36.4g21.9g47g1.3g
Annoskoko puolitettuna187g363kcal18.2g11g23.5g0.7g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370144